пʼятницю, 2 лютого 2018 р.

Тиждень історії



З 22 по 29 січня 2018 року у ВПУ №55 було проведено тиждень історії з метою долучення учнів до української історичної спадщини, національно-патріотичного виховання та формування духовного світу учнів. 


Багато цікавих фактів з української історії, інформацію про видатних особистостей та культурні пам’ятки України учні мали змогу дізнатись з оновлених стендів.
Із великим зацікавленням учні сприйняли віртуальну мандрівку містами-обласними центрами України, які були представлені незвичними фактами з їх історії і сьогодення. Тому далеко не відразу учні могли впізнати, про яке саме місто йде мова, що викликало жваві суперечки та обговорення варіантів відповідей.
Свої знання з історії учні навчальних груп мали змогу продемонструвати під час історичної вікторини, де виявились справжні знавці історії.


За цей період також було проведено низку заходів, приурочених до героїчних і трагічних подій української та світової історії.
В інформаційному центрі бібліотеки до уваги учнів були запропоновані матеріали до Дня Соборності України, Дня пам’яті Героїв Крут, Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту.
Протягом тижня викладачем історії проведені єдині уроки до Дня Соборності України «Єдина, вільна, неподільна, моя Україна», до Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту «Трагедія Голокосту – злочин проти людства» та до Дня пам’яті Героїв Крут «Ніколи Україні не забути цих юних душ нескорений політ».
Всі учні були запрошені прийняти участь у засіданнях історичного гуртка «Пізнай свою країну», під час яких в інформаційному центрі бібліотеки було організовано перегляд та обговорення фільмів «Жертви Голокоста», «Бій під Крутами».



Немає коментарів:

Дописати коментар